Forum dla crazy pipoli z Bielska, Polic i okolic xD (oczywiście inni tez mile widziani)
A dziś jest rocznica mojego powrotu do domciu z wakacji sama nie wiem czy to fajnie ale miło znowu być wśród moich krejzoli
Nie mówie że tam było mało krejzoli ale wy jesteście tacy moii xD
A co do mnie to chyba dni spędzone na Pasiekach:P
Przepraszam Już go zostawię
Ostatnio edytowany przez Kate Moss (2008-08-29 18:12:44)
A AJ WRESZCIE MAM PRZYJACIÓŁ!!! No i w dupie mam, że cała szkoła łazi za mną wołając "down, down", że mnie w chuja robią, że za moimi plecami mówią "że jestem nie modna i niedojebana, nieuczciwa i nieodpowiedzialna, że jestem nieobliczlna i chora" Mam cudowne przyjaciółki, super znajomych i przśmieszny zespół!!!! Czego jeszcze do szczęścia potrzeba???? faceta................
Matko, jaka ja jestem niewyspana... Masakra. ALe za to jak ja spędziłam wieczó, a może raczej noc Huhu, jak gg jest przydatne
a ja se poszlam spac i za to jestem wyspana... no prawie... xD A tak w ogole nei robic mi tu burdelu i pisac na temat! To są ROCZNICE a nie historie z życia wzięte ;P
Tak więc żeby nie offtopować: dziś jest rocznica... nie mam pojęcia czego.... tego że wczoraj o tej samej poże też meni głowa bolała xD