Forum dla crazy pipoli z Bielska, Polic i okolic xD (oczywiście inni tez mile widziani)
Kate nie gadaj głupot bo sie zdenerwuję... A co do randek to ja bym na pewno nie poszla na taka z 2 facetami.. wolalabym ich zamienic na jednego.. ale takiego na serio super! I nie byłoby ganiania.... xD Bo po takiej randce oboje by juz nie zadzwonili bo uznaliby ze mam problemy z biegunką albo założeniem tampona...
Tak, jak Madziara coś powie to każdy od razu chce to naśladować xDxD
A u mnie nazwijmy to tak = nikt nie jest na tyle interesujący aby dosięgnął tego zaszczytu tj poderw z mojej strony=]=]
Hmm... Szczerze? Te wszystkie sposoby, teorie i reguły na "dobry podryw" praktycznie możemy sobie wsadzić w 4 literki... Bo tak na prawdę, to każdy chłopak jest inny. Czyli też trzeba mieć dystans do tego wszystkiego... I nie stosować się do wszystkich określonych rzeczy. Bo jak powszechnie wiadomo... Spontan jest najlepszy
No tak, nic nie jest pewne na 100 %... Ale to chyba właśnie gorsze są te "rutynowe standardy" (xDDD) aniżeli coś spontanicznego...
Wiecie co podobno się jeszcze sprawdza.... Smarowanie ust jakimś fajnym błyszczykiem Podobno baardzo ich to pobudza
Mówię A nawet sama to na sobie wypróbowałam
Działa dziewczynki, działa xD Powiem tak... Od razu ich ciągnie, żeby smak tego błyszczyku spróbować