Forum dla crazy pipoli z Bielska, Polic i okolic xD (oczywiście inni tez mile widziani)
No ba, medycznie xD Trafiłaś słuchaj w samo sedno Ja tam powinnam się rozwijać pod tym względem xD W końcu... Matury z bio i chemii dobrze się nie zda jeżeli nie bd się samemu uczyć dodatkowo
xD Więc ludzie, bójcie się xD
jestem miszcz.
ja się jeszcze nie zastanawiałam, z czego będę pisać maturę... ale chyba z historii sztuki... tak myślę.
Matura dopiero za 3 lata... (przynajmniej ja)... Więc wiesz... Jeszcze wiele się może zmienić
Ale ja i tak, by skończyć szkołę, muszę pisać egzamin z historii sztuki o zakresie materiałowym takim samym, jak na maturze. Więc skoro i tak będę musiała to wykuć, by mieć dyplom, to dlaczego sobie przy okazji nie napisać matury?
A ja się wczoraj naczytałam znaków drogowych dla samochodów...
"Grodziec Śląski ---->" haha
Albo
-Gdzie jesteście?
-Przy znaku z krową.
super było do momentu dotarcia do celu... a dotarcie do celu zajęło nam dobre trzy godziny .
11 minut.... B. fajna książka, warto przeczytać... Chociażby tylko dla pewnych cytatów. I dla samego siebie...
Książki o Nirvanie. Wszystko, artykuły "The Rolling Stona Magazine", wywiady, dzienniki Kurta Cobain'a, dzienniki Curtney, teksty piosenek... Wszystko.
moja droga B.....
fantastyczna książka!
listy Krystyny Jandy do jej przyjaciółki, w książce nazwaną tytułową "B.". książka stała się jedną z moich ulubionych