Forum dla crazy pipoli z Bielska, Polic i okolic xD (oczywiście inni tez mile widziani)
Na pewno każdy z was ma cos takiego w życiu nie? Jeśli nie to dupa w troki szukać czegoś i nawet się nie przyznawać publicznie xD
Więc pozwolę sobie zacząć, pierwsza podstawowa rzecz jaką uwielbiam to Taniec... i nie chodzi mi o taki ze o taniec że se pójdę na dyskotekę i pomacham tyłkiem<to tez ale ok > Ale o konkretny rodzaj tańca, czytaj modern, Ci co mnie znają wiedzą najlepiej
Kiedyś pobrzdąkiwałam coś na gitarze ale kiedy rozwaliłam drugą rodzice się wkurzyli i uznali że trzeciej już nie dostane <co za łosie...> A tak po za tym lubie sporty, muzykę i takie tam ale to już nie że się tak wyrażę "zawodowo" te inne już dla przyjemności, tylko i wyłącznie
Hmm... moje zainteresowania... To chyba by tej strony nie starczyło xD Ja jestem człowiekiem dośc wszechstronnym Wprawdzie niczym nie zajmuję się tak na serio (jak Fallon tańcem
) Ale w wielu dziedzinach jestem dobra
Uwielbiam śpiewać (niektórym to się uprzykrza na przerwach i lekcjach w szkole xD) czytać książki i grać w siatkówkę
moim takim dziwnym hobby jest robienie bransoletek z muliny. Są oczywiści z tego korzyści (gorzej jak mam po kilka zamówień na raz
) Ogólnie lubię taki robótki (oprócz robienia na drutach i szycia. Od tego mnie lepiej trzymać z daleka
) ALe nitkami i koralikami nie pogardzę
A jak ktoś będzie chciał mnie wykorzystać (czytaj--> zrobić mu bransoletke z muliny) to proszę się zgłaszać./ Fallon może wygłaszać opinie na temat moich prac
Ja razem z Fallon tańczę modern(jazz i współczesny), kiedyś nieźle rysowałam, ale obecnie wyginanie ciała pochłania mnie niemal w 100%... poza tym ostatnio rower(tam i z powrotem) i sezonowo wspinaczka. Czasem czytanie, różnego rodzaju imprezy i zbieranie kubków. No i oczywiście - eksperymenty z wyglądem
Zbierasz kubki Persefona? jak to jest że znam Cię z reala przez 14 lat i jeszcze o tym nie wiem? xD
chyba nie jest tak źle jak jesteśmy obie w mieście to większość doby spędzamy razem
czasami siedzisz u mnie do 22 - 23 wiec wiesz
Moje hobby to czytanie i pisanie. Pisze kilka rzeczy na raz aż niektórzy sie dziwią że się mi nie myli fabuła
Lubie jeszcze podobnie jak Alex śpiewać i dodatkowo gnębić moja rodzinke.Też w sumie robie dużo rzeczy więc nie wiem za bardzo co napisać. Jak sobie przypomne to dopisze.
A no tak! Bym o gnębieniu famili zapomniała! dzięki za przypomnienie Viv Przecież to moje największe hobby grać se na nerwach mojej mamy i vice versa... A i jeszcze jedno Vivku.. jak lubisz pisać to kurde w morde jeża czy mi soczewki źle działają czy nie ma Twoich op na forum? ;> Będę bić! ;P Bój sie już albo jeszcze szybciej
Elien
hmmm siatkówka ogladac uwelbiam , grac tez ale juz troszke mniej
I ja też tańczę ale przy Fallon i Persefonie wolę się pokazywać Wierzcie lub nie ale laski wymiatają
Uwielbiam śpiewać(osoby odprowadzające mnie do domu wiedzą np Fallon, Persefona, Aś
). Gram na perkusji od trzech lat, ale w tej dziedzinie jestem"nie rokującą nadziei"
Jedyna rzecz, którą jako tako robić umiem to szycie:P Zwężanie spodni, bluzek robienie dekoltów i wcięć, szycie podkreślających figurę sukienek z tunik XXL
To moja specjalność
Niemal każde ubranie w mojej szafie jest mojej roboty lub przeróbki:p Ostatnio rodzice spełnili moje marzenie i kupili mi maszynę do szycia:P Lubię książki i uwielbiam słuchać muzyki:P Szczególnie muzyki alternatywnej, soundtrack'ów i Indie Rocka(The Kooks)
Każdy kto odwiedził mój pokoik wie, że sciany są pomalowane na sto różnych sposobów
Od cień baletnic przez róże po graffity nad którym właśnie pracuję
Bardzo lubię robić zdjęcia:P Każdy kto u mnie przebywa dostaje sesję zdjęciową gratis
Z niecierpliwością wyczekuję dnia 25 listopada, ponieważ rodzice obiecali mi kupić kamerę
Kręcenie filmów to kolejna rzecz, która bardzo mnie kręci:P Nie wiem co prawda, co z tego wyjdzie(znając mnie jakaś dupa), ale zawsze warto spróbować
Uwielbiam oglądać film a te z Audrey Hepburn szczególnie:P Bardzo lubię rysować, malować itd ;p Ostatnio zanurzam się w morze choreografii:P Nie był ten układ takie zły
Przepadam za chodzeniem na basen:P Kurde nie mam więcej pomysłów
Za mało???