Forum dla crazy pipoli z Bielska, Polic i okolic xD (oczywiście inni tez mile widziani)
A ja po dzisiejszych urodzinach czuję się również wspaniale Ciekawe jak wypadną moje? <mysli>
A ja nie mam ochoty isc jutro ani na chór, ani na kółko chemiczne..... I też jestem very glad że poznałąm Cię Wera
A ja nic nie wiem??? A mnie zwolnił facet z perkusji, gdy tylko zobaczył moje dłonie[efekt ścianki moje drogie], więc wróciłam do domu niewiarygodnie wcześnie; ok 17 <HAPPY,HAPPY BARDZO HAPPY!>
jak się idzie pierwszy raz to zawsze tak masz z rękami... każda z nas już to przeżywała, ale później przechodzi...
Byłam na Arcie i nie wyrabiam... z temperaturą 37.9 Matrix za szóstym razem stanowi coś nie do przeskoczenia...
poza tym "ktoś" handluje moim numerem telefonu i gg na prawo i lewo...
"ktoś"?? Hmm... Mnie możesz wykluczyć z grona sprawców, bo przynaję się bez bicia, że to nie ja A u mnie zaczyna się układać.. Może powiem tak, presja towarzystwa (raczej jego namowy i zapewnienia) są często złudne xD Ale potrafią wyniknąć z tego zabawne historie
Och ja też nie handluje..... Chociaż mógłby to być niezły interes... A wiecie co się okazało?? Że Azia z gim. 11, siostra Szczepana, Dziecka DC, potajemnie buja się w Tym, Którego Imienia Nie Można Wymawiać.... Jak usłyszałam, myślałam że padnę
Na pewno Ten, Którego Imienia Nie Można Wymawiać gustuje w Lansach
Ja pierdzielę, jaki pasztet....
Ja was wszystkich OSUKAM!